APK keuring bij Auto Potgieter in Stadskanaal

Wanneer de APK van jouw auto binnen 2 maanden verloopt, is het tijd om een afspraak te maken voor de APK keuring.APK Auto Potgieter Stadskanaal

Bij Auto Potgieter wordt jouw auto APK gekeurd tegen een scherp tarief of zelfs gratis als je de APK combineert met een grote beurt!(Dit geldt niet voor de APK-deeltjestest twv € 24,95)

Het is in Europa wettelijk verplicht dat elke auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks gekeurd wordt. Tijdens deze Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt je auto gecontroleerd op de Europese milieu- en veiligheidseisen. Denk hierbij onder andere aan je autobanden, verlichting, schokdempers en remmen.

Diesel
Vanaf 1 januari 2023 wordt in Nederland de APK-deeltjestest voor alle personen-, bestel- en vrachtwagens met dieselmotor en gesloten roetfilter verplicht. In de APK-deeltjestest wordt met behulp van een deeltjesteller gemeten of een roetfilter nog voldoende filtert. Ook kan de verwijdering van een roetfilter worden vastgesteld. Op de website van de RDW is hier meer informatie over te vinden.

Bij Auto Potgieter wordt jouw auto APK gekeurd door een RDW-erkende APK keurmeester. Ook zorgen wij voor de afmelding van de auto bij de RDW, zodat je gelijk weer op weg kunt!

De APK is inbegrepen in het Auto Onderhoud Plan.

Wil je weten wanneer jouw auto weer gekeurd moet worden? Vul dan hieronder je kenteken in en krijg gelijk de uiterste datum voor de APK te zien!

"APK

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw auto? Neem dan contact met ons op, dan weet je precies waar je aan toe bent.

 

APK Benzine €39,50
Specificaties
  • Wij zorgen voor afmelden bij RDW
  • Gratis in combinatie met een grote beurt
  • Inbegrepen in het Auto Onderhoud Plan
Afspraak
APK Diesel € 64,45
Specificaties
  • Wij zorgen voor afmelden bij RDW
  • Inclusief APK-deeltjestest
  • Korting twv € 39,50 in combinatie met een grote beurt
  • Inbegrepen in het Auto Onderhoud Plan, exclusief APK-deeltjestest (€24,95)
Afspraak

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!