Onderhoud van je Elektrische of Hybride Auto
Het onderhoud van een elektrische auto vraagt om andere kennis dan het onderhoud van een auto met een diesel- of benzinemotor. Het is dus belangrijk dat je jouw elektrische of hybride auto laat onderhouden door een autobedrijf met verstand van zaken. Bij Autoborg Potgieter kies je voor een BOVAG-autobedrijf waar vakmensen werken die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Heeft een elektrische auto minder onderhoud nodig?
Een volledig elektrische auto heeft nauwelijks draaiende motoronderdelen. Dat zorgt ervoor dat er minder onderhoud nodig is. In een volledig elektrische auto tref je geen bougies, geen versnellingsbak, geen motorolie en geen filters aan. De accu is het meest slijtagegevoelige onderdeel.

De onderhoudskosten van een volledig elektrische auto liggen daarom gemiddeld lager dan die van een auto met diesel- of benzinemotor. Dit geldt niet voor een plug-hybride en een auto met een range extender, omdat deze auto’s een elektromotor combineren met een verbrandingsmotor.

Maar ook wanneer je volledig elektrisch rijdt, slijten de banden, moeten lampjes vervangen worden en hebben de remmen goed onderhoud nodig. Het onderhoud van jouw auto blijft dus belangrijk. Sla geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. Dat is niet veilig en bovendien ben je uiteindelijk altijd duurder uit wanneer kleine gebreken te laat worden opgemerkt.

Reparatie van je elektrische auto
Welk merk elektrische auto je ook rijdt, je kunt voor reparatie terecht bij Autoborg Potgieter. Je kunt er zeker van zijn dat er goed opgeleide professionals aan jouw auto werken die alle ins en outs kennen van jouw elektrische auto.

Garantie op autoreparaties
Laat je jouw auto bij ons repareren dan krijg je standaard 3 maanden reparatiegarantie. De garantie geldt voor elke reparatie die onze monteur heeft uitgevoerd en voor de materialen en onderdelen die hij heeft gebruikt.

Wil je weten wat de kosten zijn voor onderhoud en/of een reparatie aan jouw auto? Neem dan contact met ons op, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!