December Actie : “Jouw Metaal voor een heerlijk maal!”

UPDATE 03/01/2024:

De container is vandaag weer opgehaald door Strockmeijer Containerverhuur, dus er kan geen oud ijzer meer bij ons gebracht worden.
De container wordt nu gecontroleerd en gewogen en we krijgen snel bericht over wat de opbrengst is geworden. Zodra wij dit weten, zullen wij het bedrag bekend maken en aan de Voedselbank Stadswolde overhandigen.
Wij houden je op de hoogte!

De gehele maand december 2023 steunt Auto Potgieter de Voedselbank Stadswolde!
Wij hopen met als ons oude ijzer én met jouw oud ijzer een mooi bedrag te verzamelen voor de Voedselbank.
Onze kleine collega Roel heeft er voor gezorgd dat de container klaar staat, dus kom langs en lever je oud ijzer bij ons in!
Elk jaar proberen we een leuke actie te verzinnen voor onze klanten en volgers op social media.
Dit jaar leek het ons een goed idee om ons in te zetten voor een goed doel!
We hebben de koppen bij elkaar gestoken en we kwamen al snel tot de conclusie dat het goede doel De Voedselbank Stadswolde moest worden.
De Voedselbank Stadswolde levert met hun aanpak een belangrijke bijdrage aan de allerarmsten in onze gemeente. Dit doen ze niet alleen door voedselpakketten voor hen te maken, maar ook door hen te stimuleren om actief iets aan hun financiële positie te doen.
Dat verdient niet alleen heel veel respect voor alle vrijwilligers, maar het verdient ook onze inzet om ze een beetje te kunnen ondersteunen in deze belangrijke taak!
Deze mooie actie wordt mede mogelijk gemaakt door Strockmeijer Containerverhuur en Marketingbureau Mieters 

 

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!