Ben je in het bezit van een Citroën C1? klik dan hier om onze speciale pagina’s voor de C1 te bekijken.

Citroën Onderhoud en Reparatie
Onderhoud en reparatie Auto Potgieter Stadskanaal

Bij Auto Potgieter is ook het onderhoud en de reparaties aan alle Citroën modellen prettig geregeld! Je profiteert altijd van BOVAG-garantie. Daarnaast bieden wij je een gratis leenauto aan of kun je gebruik maken van onze handige haal- en breng-service. Dankzij ons team van gemotiveerde en gediplomeerde monteurs, onze compleet uitgeruste werkplaats én onze jarenlange ervaring krijgt jouw auto de beste service.

Hiernaast vind je een overzicht van de meest voorkomende reparaties en diensten voor jouw Citroën. In veel gevallen staat er ook direct een tarief vermeld. Wanneer dit niet het geval is kun je contact met ons opnemen of een afspraak maken.

Ben je of woon je in de buurt van de stad Groningen? klik dan hier om de website van Bosch Car Service Autoborg Groningen te bezoeken.

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!