Opel Onderhoud en Reparatie
Onderhoud en reparatie Auto Potgieter Stadskanaal

Bij Auto Potgieter is ook het onderhoud en de reparaties aan alle Opel modellen prettig geregeld! Je profiteert altijd van BOVAG-garantie. Daarnaast bieden wij je een gratis leenauto aan of kun je gebruik maken van onze handige haal- en breng-service. Dankzij ons team van gemotiveerde en gediplomeerde monteurs, onze compleet uitgeruste werkplaats én onze jarenlange ervaring krijgt jouw auto de beste service.

Hiernaast vind je een overzicht van de meest voorkomende reparaties en diensten voor jouw Opel. In veel gevallen staat er ook direct een tarief vermeld. Wanneer dit niet het geval is kun je contact met ons opnemen of een afspraak maken.

Ben je of woon je in de buurt van de stad Groningen? klik dan hier om de website van Bosch Car Service Autoborg Groningen te bezoeken.

 

 

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

AOP logo_1

Onderhoud, apk en pechhulp in één keer geregeld!

reviews
Meer dan 1.396 beoordelingen
Bekijk reviews

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!