APK + Grote Beurt = Gratis APK!

Gratis APK bij Grote Beurt in Stadskanaal

Een gratis APK? Bij Auto Potgieter in Stadskanaal kunt u uw APK-keuring combineren met een grote beurt. U betaalt dan niets voor de APK!

Wat is de APK?

De APK keuring is een verplichte keuring waarmee we verzekeren dat uw auto veilig de weg op kan. Echter is een APK keuring geen vervanging voor de onderhoudsbeurt: het is puur een keuring. Mocht er dus iets ontdekt worden waardoor uw auto moet worden afgekeurd, dan is dat extra vervelend omdat hiervoor vaak een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Door de APK te combineren met een grote beurt is dit geen probleem meer. We kunnen eventuele problemen dan gelijk oplossen, zodat u met een goedgekeurde auto in prima staat weer de deur uit rijdt!

Gratis APK met Minimale hinder

Een mooie bijkomstigheid van het combineren van de grote beurt en de APK, is dat uw auto maar één keer langs hoeft te komen. U kunt uiteraard gebruik maken van onze gratis* haal- en breng-service, of van één van onze leenauto’s. Zo heeft u minimale hinder, en komt uw auto weer helemaal in goede staat.

Auto Potgieter in Stadskanaal

Autobedrijf Potgieter in Stadskanaal is een Bosch Car Service met meer dan 70 jaar ervaring in de autobranche. Dankzij onze ruime ervaring, goed opgeleide en ervaren monteurs en APK-keurmeesters, kunnen wij ieder merk en type auto voorzien van uitstekende service. Zo weet u met een gratis APK en grote beurt van Auto Potgieter ook zeker dat uw auto weer écht in goede staat is.

Autobedrijf Potgieter is een BOVAG-erkend autobedrijf en erkend door de RDW voor APK-keuringen. Dit houdt in dat we het resultaat van uw APK keuring gelijk kunnen invoeren in het RDW-systeem. Dit brengt dus geen extra papierwerk met zich mee.

Auto Onderhoud Plan

Zowel de grote beurt als de APK-keuring zitten inbegrepen in het Auto Onderhoud Plan. Zo heeft u al uw auto-onderhoud en keuringen geregeld voor een vast, laag maandbedrag. Klik hier of op de afbeelding voor meer informatie

Auto Onderhoud Plan Erkende Garage 1
*haal- en breng-service is gratis in Stadskanaal en omstreken.

Posted in APK